PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Minibakes kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Minibakes, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website verstrekt. Minibakes kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

 

WAAROM MINIBAKES UW GEGEVENS NODIG HEEFT

Minibakes verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Minibakes uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening. 

 

HOE LANG MINIBAKES UW GEGEVENS BEWAART

Minibakes bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden gebruikt zolang u client van Minibakes bent.

 

DELEN MET ANDEREN

Minibakes verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Minibakes gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Minibakes worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Minibakes gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

Minibakes maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Minibakes bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Minibakes te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Minibakes heeft hier geen invloed op.
Minibakes heeft Google geen toestemming gegeven om via Minibakes verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Minibakes zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

CONTACT GEGEVENS

Minibakes
Sigrid Undsetstraat 22, 3207 ME, Spijkenisse
Telefoon : +31 637323105
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

ABOUT ME

Hi, I am Noni.

An Indonesian living in Holland. I began my baking adventure 5 years ago and have been loving it since. This all started out of boredom of not being able to find a decent job since I moved here. With the first cake I made for my mother-in-law, I accidently discovered a new hobby which later became my new passion. If I am not away living my other passion in life ; traveling ; you will find me mostly in my kitchen whipping butter and eggs. 

GET IN TOUCH

Telephone : (31) 6373-23-105
Email : info@minibakes.nl
Website : www.minibakes.nl
Instagram : Minibakesnl
Hongerlandsedijk 638, 3201 LW, Spijkenisse

INFO

KVK : 57366993 
Terms & Conditions 
Privacy Statements
Contact